Allhelgonakonferensen den 2-4 november 2018
Vi har den stora glädjen att bjuda in dig till årets Allhelgonakonferens i S:ta Clara kyrka i hjärtat av Stockholm. Vi ser fram emot dagar av uppbyggelse, lovsång och tillbedjan. Bibelundervisning och tillfällen att dela gemenskap med kristna från olika delar av landet. Bland årets medverkande har vi; Erik Tilling, Hans Weichbrodt, Mats Nyholm samt Daniel Stenmark. Har du barn är de också varmt välkomna. Vi kommer att anordna program för dem under lördagen och på söndagen kan de delta i vår ordinarie barnkyrka.

S:ta Clara kyrka ligger ett stenkast från Stockholms centralstation. Gå ut genom huvudportarna och då ser du vårt kyrktorn. Konferensen är öppen för alla och du behöver inte anmäla dig. Den är kostnadsfri, men vi kommer att ta upp kollekt vid de olika mötena.

Bilden till vänster Daniel Stenmark, Hans Weichbrodt och Mats Nyholm, Bilden till höger Erik Tilling (foto, David Media).

Fredag 2 nov
19.00 Konsert med Erik Tilling

Lördag 3 nov
11.00 Bibelundervisning Mats Nyholm
15.00 Bibelundervisning Daniel Stenmark
19.00 Väckelsemöte Hans Weichbrodt

Söndag 4 nov
11.00 Gudstjänst Hans Weichbrodt
14.00 Gudstjänst Hans Weichbrodt

Information om medverkande:

Erik Tilling
Erik Tilling är en svensk kristen musiker som etablerat sig med sin lågmälda musik som ligger i gränslandet mellan lovsång och bönesånger. Denna har ofta irländska tongångar och ett återkommande tema i texterna är Guds trofasthet i livets motgångar.

Hans Weichbrodt
Hans Weichbrodt är präst i Svenska Kyrkan och Inspiratör inom Oasrörelsen. Med ett genuint engagemang och ett stort hjärta för förnyelse och väckelse predikar han både utmanande, och uppmuntrande i olika kyrkor och samfund i Sverige och Europa. Han är även en författare som skrivit en bok om många artiklar till olika tidningar. Skriver bland annat regelbundet för den kristna tidningen Världen Idag.

Daniel Stenmark
Daniel Stenmark är pastor i församlingen Missio Dei kyrkan, som tillsammans med S:ta Clara kyrka har eftermiddagsgudstjänster på söndagar. Han är en visionär och strateg som brinner för att beröra de urbana regionerna.

Mats Nyholm
Mats Nyholm är S:ta Clara kyrkas direktor. Han har en övergripande tredelad vision för S:ta Clara kyrka. Denna skall vara med och bidra till att reformera Svenska kyrkan, Stockholm skall nås med evangeliet samt att vi skall leva i hälsa och tillväxt. Mats är också författare till boken ”Ta upp Davids slunga” och i september publiceras  är aktuell med boken ”Dina relationer”.