Foto: Magnus Aronson

Onsdagsmässa på Lindholmen!

Varmt välkommen till Lindholmen på onsdagsmässa i morgon kl. 12:00. Efter denna kommer det att serveras sopplunch för 20 kronor! Kom och delta i en fin gememskap i en vacker och unik skärgårdsmiljö. Under hela sommaren blir det onsdagsmässor på Lindholmen kl. 12:00. Du kan åka till ön med Strömma

Dubbla gudstjänster!

I september kommer vi att börja med dubbla gudstjänster under söndagarna. Den första kommer att vara kl. 11:00 och den andra kl. 14:00. Rörande den tidigare kommer det att vara  hög- och lovsångsmässa varannan gång. Den senare kommer att vara i samarbete med vår swahiligrupp och Missio Dei. Det kommer

Fortsätt läsa

Detta händer i S:ta Clara kyrka V. 25!

Varmt välkommen till S:ta Clara kyrka under v. 25! Nu är sommaren här och du är varmt välkommen att fira onsdagsmässor på Lindholmen kl. 12:00. Efteråt blir det fin gemenskap och sopplunch för 20 kr. Måndag 18 juni 12:00 Lunchmusik med Per Svensson Tisdag 19 juni 10:30 Lärjungemässa (varje vecka)

Diakontjänst!

Vill du ha en utmaning och arbeta med utsatta människor i centrala Stockholm? Vi söker en ny diakon med tillträde snarast och tjänstgöringsgrad 75-100 procent. Välkommen att söka en av de mest spännande diakontjänsterna i Svenska kyrkan. För att kunna söka arbetet måste du vara vigd diakon enligt Svenska kyrkans

Fortsätt läsa

Vill du vara med i en hemgrupp?

I hemgrupperna träffas vi regelbundet för att tillsammans dela det kristna vardagslivet, be, läsa bibeln, samtala och fika. Det blir oftast en närmare gemenskap i hemgrupperna än vad som är möjligt under gudstjänsterna. Kontakta Eva Rosshagen: rosshagen.eva@gmail.com, 0737-44 51 94.

Måste man skiljas?

I alla äktenskap uppstår, förr eller senare, spänningar och kriser. Församlingen erbjuder enskilda stödsamtal för par inför präst, som självklart har tystnadsplikt. Stödsamtalen är gratis och omfattar fyra träffar under två veckor, i valfri miljö. Metodiken är enkel och har gett goda resultat genom åren, för både gifta och sambor.