Längtar du efter mer kraft och ledning i ditt liv? Då är du varmt välkommen till kursen ”Lär känna den helige Ande”.
Kursen startar 4:e april och hålls under sju onsdagskvällar kl. 18:00-20:00, mellan påsk och pingst. Kostnad 100 kronor.

Tema för föredragen:
”Guds kärlek”
”Frälsningen”
”Det nya livet”
”Att ta emot Guds gåva”
”Döpt i den Helige Ande”
”Att växa”
”Fortsatt överlåtelse till Kristus”

Medverkande är bland andra; Mats Nyholm, Elise Lindqvist, Bengt, Malmgren, Nils Lidskog, Conny Thelaus och Birgitta Svensson. Anmälan till Nils Lidskog

Varje kväll blir det en kort livsberättelse, föredrag, fika och samtalsgrupper. Under veckorna följer du de korta läsningarna för varje dag ur deltagarhäftet. Där finns också rekommenderade bibelkapitel att läsa varje vecka. Varje deltagare erbjuds möjlighet till personlig förbön och samtal.

Föranmäl dig på talongen i Klara Nyheter eller info@klarakyrka.se eller tel/SMS 0703-14 30 03
Annars kom direkt och börja i samband med kursstarten till Klara kyrka, norra sidoingången.

S:ta Clara har arrangerat kursen sedan 1990-talet.

”Utan dig är allting dött, åldrat kraftlöst, tomt och trött, under tidens tyranni.”