Påsk och S:ta Clara kyrkas långfredagsvandring

Nu närmar sig påsken och det kommer att ske flera olika aktiviteter i S:ta Clara kyrka. På långfredagen den 14 april är du varmt välkommen att delta i S:ta Clara kyrkas traditionsenliga korsvandring. I år är det trettonde året i rad som vi håller bönevandringen genom Stockholms gator. Vid sidan av oss S:ta Clara vänner är det många medlemmar, präster, pastorer, diakoner från olika kyrkor och samfund som kommer att medverka. Alla är välkomna att delta! Klicka här för mer information om påsk och korsvandringen!

Vi samlas kl. 13.00 i kyrkan och avmarscherar en halvtimme senare. Var med och följ korset, det blir sång och bön vid stora scenen i Kungsträdgården, på Gustaf Adolfs torg och Mynttorget. Vandringen avslutas på Sergels torg, kl. 15.00, där vi firar gudstjänst under ledning av präst Nils Lidskog från S:ta Clara kyrka och Hillsong Church. Efter gudstjänsten finns möjlighet till fika i S:ta Clara kyrka.

Under kvällen har du även möjlighet

Nils Lidskog, präst i S:ta Clara kyrka
tel: 070-9929813

Birgitta Svensson Högman, Samordnare Korsvandring 2017
tel: 0704-914568

Välkommen att fira Stilla veckan och påsk i S:ta Clara kyrka.
Måndag 10 april,  kl 9-12. Öppen lärjungaskola i kyrkorummet, Peter Plars.
Tisdag 11 april,    kl 9-12. Öppen lärjungaskola, Gita Andersson
Onsdag 12 april,  kl 9-12. Öppen lärjungaskola, Nils Lidskog.
Torsdag 13 april, kl 9-12  Öppen lärjungaskola, Iwan Giertz, Skärtorsdagsmässa kl 18, Iwan Giertz.
Fredag 14 april, Långfredag. 12:30 levande musik. 13:00 Ekumenisk korsvandring med Gudstjänst på Sergels torg 15:00. 2 gudstjänster i S:ta Clara kyrka, kl. 17.00 och 19.00, med Nils Lidskog och Hillsong, Nils Lidskog.
Söndag 16 april. Påskdagen, 11.00 Högmässa, Iwan Giertz

”Kristus är uppstånden. Ja, Han är sannerligen uppstånden!”