Musik och lovsång

Lovsång

I S:ta Clara kyrka har bön och lovsång en central plats, både i mässor och under bönesamlingar i veckan. Det finns lovsångsgrupper som samlas och förbereder sig inför de olika tillfällena. Sjunger eller spelar du något instrument och är intresserad av att vara med, prata med någon i lovsångsteamet så får du hjälp vidare!

Kyrkokören "Klara toner"

Välkommen till S:ta Clara kyrkas kyrkokör "Klara toner". Vi är en blandad kör som sjunger 3-stämmigt. Vi övar på måndagar kl 18-20. Är du intresserad av att vara med, kontakta körledare Harriet Hansson tel 073-060 85 30. Även Agneta Björling, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., leder kören.