Lunchmusik och middagsbön

Varje måndag kl. 12:00 fram till 13/3 hålls en lunchkonsert i S:ta Clara kyrka med saxofon, piano och gitarr. Info: saxofon - Seth Olofsson, Gitarr - Lars "Tarzan" Gustavsson, Piano - Stina Brockman och Anders Ekstedt.

Varje torsdag kl 12 hålls en lunchkonsert i S:ta Clara kyrka, under ledning av Maj-Liz Johansson. Musiken varvas med bibelläsning, bön, poesiläsning och en kort förkunnelse. Varje vecka deltar någon gäst i programmet. Läs nedan för att se programmet för juni. I anslutning till lunchmusiken, finns nu också möjlighet att be middagsbön enligt tidegärden. Middagsbönen börjar kl 11.40 och hålls i bönekapellet i ena korsarmen.

En gång i månaden har den arameiska konsertpianisten lunchkonsert, se månadsbladet för information.

Varmt välkomna!