Mammor i bön

Mammor I Bön (MIB) är den svenska grenen av "Moms in Prayer International" vars syfte är att be för barnen och deras skolor. Bönenätverket är ekumeniskt och finns i 140 länder.

Varje torsdag kl 16.50 - 17.50 träffas en MIB-grupp i S:ta Clara kyrka. Bönen är i Klararummet i stora kyrkan. Vårterminen 2017 startar torsdagen den 12 januari.

• är två eller flera mammor som möts en timma varje vecka för att be för sina barn, skolan, lärare och personal
  • är för mammor, mor- och farmödrar och andra som vill be för ett speciellt barn och dess skola
  • ber för barn i alla åldrar, från förskola till universitet
  • erbjuder en möjlighet att växa andligt och lära sig att be

Gruppledare i S:ta Clara kyrka är Anette Berg, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 076-390 80 96 och Birgitta Svanbäck, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 070-131 58 90.

Mer information: www.mammoribon.se.