Varmt välkomna alla barn och föräldrar till S:ta Clara kyrka, 19 maj 2018, 10:00-15:00!

Det blir en inspirerande dag då vi tillsammans:
– Har kul
– Får undervisning om föräldraskap & barnens roll i Guds rike
– Kommer nära Gud och glädjer hans hjärta
– Praktiserar teambuilding
– Utrustas för vardagen

Inspirationsdagen leds av Ingela och Lars-Gunnar Wahl från King’s Kids Sverige och arrangeras av S:ta Clara kyrka och Elimkyrkan Skärholmen.
Upplägg: Vi börjar med fika 09:45 och avslutar 15:00. Det blir både gemensamma samlingar, åldersgrupper och teambuildingaktiviteter.
Kostnad: 100 kronor per familj (50 kronor för ensamstående förälder med barn). I detta ingår fika och sopplunch.
Anmälan: senast 10 maj, kontakta niklas.eklov@gmail.com (0769001620) eller hakanaxelssons@gmail.com (0702117189) med info om namn och ålder på de som kommer + eventuella allergier eller dylikt.
Bonus: För alla som vill vara med och medverka på söndagens lovsångsgudstjänst för alla åldrar i S:ta Clara kyrka (kl 11:00) kommer det vara en kort övning direkt efter samlingen. Elimkyrkan i Skärholmen har också gudstjänst på söndagen som passar för alla åldrar (kl 11:00). Hitta hit via http://www.elimskhlm.se/besok-oss/