Mammor i bön

Mammor i Bön (MIB) är den svenska grenen av ”Moms in Prayer International” vars syfte är att be för barnen och deras skolor. Bönenätverket är ekumeniskt och finns i 140 länder. Varje torsdag kl 16.50 – 17.50 träffas en MIB-grupp i S:ta Clara kyrka. Bönen är i Klararummet i stora kyrkan. Höstterminen börjar 6 september och lördag den 15 september är det Kick Off i Immanuelskyrkan kl. 10-16.
Mammor i bön…

• är två eller flera mammor som möts en timma varje vecka för att be för sina barn, skolan, lärare och personal
  • är för mammor, mor- och farmödrar och andra som vill be för ett speciellt barn och dess skola
  • ber för barn i alla åldrar, från förskola till universitet
  • erbjuder en möjlighet att växa andligt och lära sig att be

Gruppledare i S:ta Clara kyrka är Birgitta Svanbäck, birgittaengelbrekt@gmail.com, mob.070-1315890 och Aulikki Willgren, aulikki2007@gmail.com, mob.076-2397156.

Mer information: www.mammoribon.se.