Är du persisktalande och vill vara med i en kristen gemenskap där det talas ditt eget språk? Då är du varmt välkommen till gudstjänster, samtal och bön på onsdagar 16:30.

Kontaktperson för mer info:
Azita Saraii, präst
azita.saraii@efs.nu

Upplysningar:

• Själavård, onsdagar kl. 13.30 – 14.30, vid boka i förväg.
  • Kristna kurser, onsdagar kl. 15.00 – 16.00 i Lille kyrkan. ”Vad är kristendom” är aktuella kursen.
  • Farsigudstjänst/mässa, onsdagar kl 17.00
  • Farsiverksamhet Julfest i den 19:e december kl. 17.00 i Klarakyrka.
  • Dop ceremoni och dopundervisning sker snart i Klarakyrka. För mer information kontakta Azita Saraii.

آيا شما فارسی زبان هستيد؟  آيا مشتاق هستيد كه کلام خداوند را به زبان فارسی، گوش بدهید و تعلیم بگیرید؟

در اينصورت از شما دعوت میشود تا به جلسات پرستشی – عبادتی، شام خداوند و دعا که در روزهای چهارشنبه ساعت ١٦:٣٠ برگزار میگردد، شرکت نمایید

:براي اطلاعات بيشتر

كشيش بخش فارسی زبانان كليسا: آزيتا سرايی

azita.saraii@efs.nu