Är du persisktalande och vill vara med i en kristen gemenskap där det talas ditt eget språk? Då är du varmt välkommen till gudstjänster, samtal och bön på onsdagar 16:30.

Kontaktperson för mer info:
Azita Saraii, präst
azita.saraii@efs.nu

Upplysningar för Farsigruppens verksamhet i Klarakyrka:

• Dopundervisningen startar onsdag den 4:e juli kl. 15.00 – 16.00.
  • Dop för farsitalande kandidater sker på söndagen 12:e augusti, börjar kl. 11.00 i Klarakyrka med bön och fortsätter sedan med dop kl. 14.00 på Lindholm badstrand.
  • Från och med september månad startar olika kurser i Klarakyrka för farsigruppen onsdagar mellan kl. 15.00 – 16.00. Vad är kristendom, är första aktuella kurs!

آيا شما فارسی زبان هستيد؟  آيا مشتاق هستيد كه  با گروه مسيحيان فارسی زبان مشاركت داشته باشيد؟

در اينصورت از شما دعوت میشود تا به جلسات پرستشی – عبادتی  و شام خداوند، دعا، مشاوره ما که در روزهای چهارشنبه ساعت ١٦:٣٠ برگزار میگردد، شرکت نمایید

:براي اطلاعات بيشتر

كشيش بخش فارسی زبانان كليسا: آزيتا سرايي

azita.saraii@efs.nu