Söndagsskolan för vuxna börjar 4 februari. Varmt välkommen!

Varmt välkommen till vårens söndagsskola för vuxna på Hotell Scandic Klara kl. 10:00-10:45. Vi börjar den fjärde februari och sedan blir det söndagsskola varje söndag, något som innebär att du har möjlighet att få höra många intressanta föredrag/bibelstudier och delta i en fin gemenskap. Se nedan för vårens schema.

Hotell Scandic Klaras adress är Slöjdgatan 7 (nära Hötorget). I samband med söndagsskolan finns det möjlighet att äta frukost från kl. 09:15. Styrelsen har beslutat att subventionera frukosten. Nu kostar den endast 40 kronor för medlemmar och 100 för övriga. Den betalas kontant på plats till ansvarig föredragshållare eller swishas till 123 131 2883. När du kommer in i entrén går du rakt fram till frukostrummet, och söndagsskolan är i en lokal till vänster.

Med de bästa hälsningar
Gita Andersson / samordnare

Söndagsskolan för vuxna – våren 2018

25 mars, Kraften i glädjen – en resa gnm Filipperbrevet, Klas Lindberg